Menu Diet Fresh Catering_09-14.10.2017r. 

Menu Dieta Redukcyjna*

Poniedziałek

Śniadanie:                  Tuńczyk/ naleśnik/ selekcja warzyw / awokado

Drugie śniadanie:      Płatki gryczane/ jabłko/ wiśnia

Obiad:                         Kebap wołowy/ ryż basmatii/ sos adżika  

Podwieczorek:           Burak/ pomarańcza/ świeża sałata

Kolacja:                      Kuskus/ świeże warzywa/ prażona soja

 

Wtorek

Śniadanie:                  Owsianka / cytrusy / granola/ kakao

Drugie śniadanie:      Zupa ogórkowa

Obiad:                         Drobiowa Kieszeń / bulgur/grzyby/kalafior

Podwieczorek:           Chia/ owoce leśne/ banan

Kolacja:                      Pyra/ gzik/ selekcja warzyw

 

Środa

Śniadanie:                  Żytni chleb/ śledź / jabłko/ jogurt grecki

Drugie śniadanie:      Marchew / dynia/ orzech laskowy

Obiad:                         Stek wołowy/ warzywa julliene/ sos pieprzowy/ batat  

Podwieczorek:           Płatki jaglane/kokos/ malina

Kolacja:                      Grzanka razowa/ awokado/ jajko/ jogurt

 

Czwartek

Śniadanie:                  Makaron orzo/ kurczak sous-vide / selekcja warzyw

Drugie śniadanie:      Panna cotta /  chałwa/ wiśnia/ migdały

Obiad:                         Polędwiczka/ kasza gryczana/ kiszona kapusta/  

Podwieczorek:           Flaczki z boczniaka

Kolacja:                      Ciasto filo/ łosoś/ ser bałkański/ szpinak

 

Piątek

Śniadanie:                  Pancakes razowe/ banan/ brzoskwinia

Drugie śniadanie:      Sałatka śródziemnomorska

Obiad:                         Pstrąg filet/ warzywa korzenne/ ryż jaśminowy

Podwieczorek:           Zupa dahl

Kolacja:                      Selekcja warzyw/ grzanki/ grana/ anhovies

 

Sobota

Śniadanie:                  Terrina drobiowa/ żurawina/ pieczywo

Drugie śniadanie:      Foccacia/ mozzarella oliwki

Obiad:                         Makaron Soba/ pomidor/ wołowina

Podwieczorek:           Sernik na zimno

Kolacja:                      Wege burger

 

 

* Korzystanie z Cateringu Dietetycznego jest równoznaczne z akceptacją regulaminu firmy
dostępnego na www.freshcatering.com.pl w zakładce "regulamin"

 

 

Menu Dieta Optimal*

 

Poniedziałek

Śniadanie:                  Tuńczyk/ naleśnik/ selekcja warzyw / awokado /

Drugie śniadanie:      Tiramisu

Obiad:                         Kebap wołowy/ ryż basmatii/ sos adżika  

Podwieczorek:           Burak/ pomarańcza/ świeża sałata

Kolacja:                      Makaron soba/ selekcja warzyw/ grillowany kurczak

 

Wtorek

Śniadanie:                  Owsianka / cytrusy / granola/ kakao/ czekolada

Drugie śniadanie:      Brushetta z karczochami

Obiad:                         Drobiowa Kieszeń / bulgur/grzyby/kalafior

Podwieczorek:           Chia/ owoce leśne/ banan

Kolacja:                      Pyra/ gzik/ selekcja warzyw

 

Środa

Śniadanie:                  Żytni chleb/ łosoś / jabłko/ jogurt grecki

Drugie śniadanie:      Marchew / dynia/ orzech laskowy

Obiad:                         Stek wołowy/ warzywa julliene/ sos pieprzowy/ batat  

Podwieczorek:           Płatki jaglane/kokos/ malina

Kolacja:                      Grzanka razowa/ awokado/ jajko/ jogurt

 

Czwartek

Śniadanie:                  Makaron orzo/ kurczak sous-vide / selekcja warzyw

Drugie śniadanie:      Panna cotta /  chałwa/ wiśnia/ migdały

Obiad:                         Polędwiczka/ kasza gryczana/ kiszona kapusta/  

Podwieczorek:           Brazylijskie trufle z mango

Kolacja:                      Ciasto filo/ łosoś/ ser bałkański/ szpinak

 

Piątek

Śniadanie:                  Pancakes razowe/ banan/ brzoskwinia / czekolada

Drugie śniadanie:      Sałatka śródziemnomorska

Obiad:                         Pstrąg filet/ warzywa korzenne/ ryż jaśminowy

Podwieczorek:           Zupa dahl

Kolacja:                      Selekcja warzyw/ grzanki/ grana/ anhovies / grillowany kurczak

 

Sobota

Śniadanie:                  Terrina drobiowa/ żurawina/ pieczywo

Drugie śniadanie:      Foccacia/ mozzarella oliwki

Obiad:                         Makaron Soba/ pomidor/ wołowina

Podwieczorek:           Sernik na zimno

Kolacja:                      Chicken Burger

 

 

* Korzystanie z Cateringu Dietetycznego jest równoznaczne z akceptacją regulaminu firmy
dostępnego na www.freshcatering.com.pl w zakładce "regulamin"

 

Menu Dieta Śródziemnomorska

 

 

Poniedziałek

Śniadanie:                  Tuńczyk/ naleśnik/ selekcja warzyw / awokado

Drugie śniadanie:      Płatki gryczane/ jabłko/ wiśnia

Obiad:                         Kebap wołowy/ ryż basmatii/ sos adżika  

Podwieczorek:           Burak/ pomarańcza/ świeża sałata

Kolacja:                      Kuskus/ świeże warzywa/ prażona soja

 

Wtorek

Śniadanie:                  Owsianka / cytrusy / granola/ kakao

Drugie śniadanie:      Zupa Calco Verde z chorizo

Obiad:                         Drobiowa Kieszeń / bulgur/grzyby/kalafior

Podwieczorek:           Chia/ owoce leśne/ banan

Kolacja:                      Ossobuco

 

Środa

Śniadanie:                  Żytni chleb/ łosoś / jabłko/ jogurt grecki

Drugie śniadanie:      Marchew / dynia/ orzech laskowy

Obiad:                         Stek wołowy/ warzywa julliene/ sos pieprzowy/ batat  

Podwieczorek:           Płatki jaglane/kokos/ malina

Kolacja:                      Grzanka razowa/ awokado/ jajko/ jogurt

 

Czwartek

Śniadanie:                  Makaron orzo/ kurczak sous-vide / selekcja warzyw

Drugie śniadanie:      Panna cotta /  chałwa/ wiśnia/ migdały

Obiad:                         Polędwiczka/ kasza gryczana/ / pieczarki

Podwieczorek:           Flaczki z boczniaka

Kolacja:                      Ciasto filo/ łosoś/ ser bałkański/ szpinak

 

Piątek

Śniadanie:                  Pancakes razowe/ banan/ brzoskwinia / czekolada

Drugie śniadanie:      Sałatka śródziemnomorska

Obiad:                         Pstrąg filet/ warzywa korzenne/ ryż jaśminowy

Podwieczorek:           Zupa dahl

Kolacja:                      Selekcja warzyw/ grzanki/ grana/ anhovies

 

Sobota

Śniadanie:                  Terrina drobiowa/ żurawina/ pieczywo

Drugie śniadanie:      Foccacia/ mozzarella oliwki

Obiad:                         Makaron Soba/ pomidor/ wołowina

Podwieczorek:           Sernik na zimno

Kolacja:                      Wege burger

 

 

* Korzystanie z Cateringu Dietetycznego jest równoznaczne z akceptacją regulaminu firmy
dostępnego na www.freshcatering.com.pl w zakładce "regulamin"

 

 

 

Menu Dieta Wege*

 

 

Poniedziałek

Śniadanie:                  Naleśnik/ selekcja warzyw / awokado

Drugie śniadanie:      Płatki gryczane/ jabłko/ wiśnia

Obiad:                         Wegańskie curry/ ryż basmatii/   

Podwieczorek:           Burak/ pomarańcza/ świeża sałata

Kolacja:                      Kuskus/ świeże warzywa/ prażona soja

 

Wtorek

Śniadanie:                  Owsianka / cytrusy / granola/ kakao

Drugie śniadanie:      Zupa ogórkowa

Obiad:                         Klopsiki jajeczne/ bulgur/grzyby/kalafior

Podwieczorek:           Chia/ owoce leśne/ banan

Kolacja:                      Pyra/ gzik/ selekcja warzyw

 

Środa

Śniadanie:                  Żytni chleb/ nerkowiec / jabłko/ jogurt grecki

Drugie śniadanie:      Marchew / dynia/ orzech laskowy

Obiad:                         Stek warzywny/ warzywa julliene/ sos pieprzowy/ batat  

Podwieczorek:           Płatki jaglane/kokos/ malina

Kolacja:                      Grzanka razowa/ awokado/ jajko/ jogurt

 

Czwartek

Śniadanie:                  Makaron orzo/ mozzarella / selekcja warzyw

Drugie śniadanie:      Panna cotta /  chałwa/ wiśnia/ migdały

Obiad:                         Soczewica/ kasza gryczana/ kiszona kapusta/  

Podwieczorek:           Flaczki z boczniaka

Kolacja:                      Ciasto filo/ ser bałkański/ szpinak

 

Piątek

Śniadanie:                  Pancakes razowe/ banan/ brzoskwinia

Drugie śniadanie:      Sałatka śródziemnomorska

Obiad:                         Chili z fasolką/ warzywa korzenne/ ryż jaśminowy

Podwieczorek:           Zupa dahl

Kolacja:                      Selekcja warzyw/ grzanki/ grana/

 

Sobota

Śniadanie:                  Terrina warzywna/ żurawina/ pieczywo

Drugie śniadanie:      Foccacia/ mozzarella oliwki

Obiad:                         Makaron Soba/ pomidor/ tofu

Podwieczorek:           Sernik na zimno

Kolacja:                      Wege burger

 

 

* Korzystanie z Cateringu Dietetycznego jest równoznaczne z akceptacją regulaminu firmy
dostępnego na www.freshcatering.com.pl w zakładce "regulamin"

 

 

 

Menu Dieta Bezglutenowa*

 

 

Poniedziałek

Śniadanie:                  Tuńczyk/ naleśnik bg./ selekcja warzyw / awokado

Drugie śniadanie:      Płatki gryczane/ jabłko/ wiśnia

Obiad:                         Kebap wołowy/ ryż basmatii/ sos adżika  

Podwieczorek:           Burak/ pomarańcza/ świeża sałata

Kolacja:                      Quinoa/ świeże warzywa/ prażona soja

 

Wtorek

Śniadanie:                  Jaglanka / cytrusy / granola kukurydziana/ kakao

Drugie śniadanie:      Zupa ogórkowa

Obiad:                         Drobiowa Kieszeń / bulgur/grzyby/kalafior

Podwieczorek:           Chia/ owoce leśne/ banan

Kolacja:                      Pyra/ gzik/ selekcja warzyw

 

Środa

Śniadanie:                  bg. chleb/ śledź / jabłko/ jogurt grecki

Drugie śniadanie:      Marchew / dynia/ orzech laskowy

Obiad:                         Stek wołowy/ warzywa julliene/ sos pieprzowy/ batat  

Podwieczorek:           Płatki jaglane/kokos/ malina

Kolacja:                      Grzanka bg./ awokado/ jajko/ jogurt

 

Czwartek

Śniadanie:                  Makaron bg./ kurczak sous-vide / selekcja warzyw

Drugie śniadanie:      Panna cotta /  chałwa/ wiśnia/ migdały

Obiad:                         Polędwiczka/ kasza gryczana/ kiszona kapusta/  

Podwieczorek:           Flaczki z boczniaka

Kolacja:                       Łosoś/ ser bałkański/ szpinak

 

Piątek

Śniadanie:                  Pancakes bg./ banan/ brzoskwinia

Drugie śniadanie:      Sałatka śródziemnomorska

Obiad:                         Pstrąg filet/ warzywa korzenne/ ryż jaśminowy

Podwieczorek:           Zupa dahl

Kolacja:                      Selekcja warzyw/ grzanki bg./ grana/ anhovies

 

Sobota

Śniadanie:                  Terrina drobiowa/ żurawina/ pieczywo

Drugie śniadanie:      Mozzarella oliwki

Obiad:                         Makaron gryczany/ pomidor/ wołowina

Podwieczorek:           Sernik na zimno

Kolacja:                      Wege burger bg.

 

 

* Korzystanie z Cateringu Dietetycznego jest równoznaczne z akceptacją regulaminu firmy
dostępnego na www.freshcatering.com.pl w zakładce "regulamin"

 

 

Menu Dieta bez Laktozy*

 

Poniedziałek

Śniadanie:                  Tuńczyk/ naleśnik/ selekcja warzyw / awokado

Drugie śniadanie:      Płatki gryczane/ jabłko/ wiśnia

Obiad:                         Kebap wołowy/ ryż basmatii/ sos adżika  

Podwieczorek:           Burak/ pomarańcza/ świeża sałata

Kolacja:                      Kuskus/ świeże warzywa/ prażona soja

 

Wtorek

Śniadanie:                  Owsianka / cytrusy / granola/ kakao

Drugie śniadanie:      Zupa ogórkowa

Obiad:                         Drobiowa Kieszeń / bulgur/grzyby/kalafior

Podwieczorek:           Chia/ owoce leśne/ banan

Kolacja:                      Pyra/ gzik bl./ selekcja warzyw

 

Środa

Śniadanie:                  Żytni chleb/ śledź / jabłko/ jogurt bl.

Drugie śniadanie:      Marchew / dynia/ orzech laskowy

Obiad:                         Stek wołowy/ warzywa julliene/ sos pieprzowy/ batat  

Podwieczorek:           Płatki jaglane/kokos/ malina

Kolacja:                      Grzanka razowa/ awokado/ jajko/

 

Czwartek

Śniadanie:                  Makaron orzo/ kurczak sous-vide / selekcja warzyw

Drugie śniadanie:      Panna cotta bl. /  chałwa/ wiśnia/ migdały

Obiad:                         Polędwiczka/ kasza gryczana/ kiszona kapusta/  

Podwieczorek:           Flaczki z boczniaka

Kolacja:                      Ciasto filo/ łosoś/ szpinak

 

Piątek

Śniadanie:                  Pancakes razowe/ banan/ brzoskwinia

Drugie śniadanie:      Sałatka śródziemnomorska

Obiad:                         Pstrąg filet/ warzywa korzenne/ ryż jaśminowy

Podwieczorek:           Zupa dahl

Kolacja:                      Selekcja warzyw/ grzanki/ grant/ anhovies

 

Sobota

Śniadanie:                  Terrina drobiowa/ żurawina/ pieczywo

Drugie śniadanie:      Foccacia/ ser rano/ oliwki

Obiad:                         Makaron Soba/ pomidor/ wołowina

Podwieczorek:           Barszcz ukraiński

Kolacja:                      Wege burger

 

 

* Korzystanie z Cateringu Dietetycznego jest równoznaczne z akceptacją regulaminu firmy
dostępnego na www.freshcatering.com.pl w zakładce "regulamin"

 


Dietetyczny Catering w Twoim mieście

Zobacz obszar

Naszego działania